onsdag 8. mai 2013

zzz....ZZZ....zzz
Plutselig i dag kom fotoånden over meg igjen, og jeg knipset noen bilder i full fart mens batteriet blinket rødt på kameraet...

Akvatintet 'Black is beautiful" av Ferdinand Finne ble kjøpt for ca 15år siden og det hang igjen i huset (min manns barndomshjem) da vi flyttet inn, juhuu! :-D  Det er noe av det flotteste vi eier og jeg er ikke helt komfortabel med at jeg har kastet det ut av stua... men med det massive eikebordet og de svarte stolene syns jeg at det blir litt tungt nå til sommeren, måtte bare henge opp noe lysere (som du ser i innlegget under). Men så lenge vi klarer å ikke lage en stor haug med klær midt på soveromsgulvet kan jo døren stå åpen, og da synes jo bildet godt fra stua. Fin plan syns jeg.

Tenk at jeg faktisk legger ut bilder av så innmari krøllete sengetøy da, mamma kommer til å bli så flau på mine vegne! Forklaringen er at på mystisk vis klarer alt av putevar og lignende å komme seg innerst inn i dynetrekket mens det er i tørketrommelen. Og da vil det naturligvis bli temmelig krøllete. Og gidder jeg å stryke sengetøy? Niksenpiksen. Lurer faktisk på om ungene her i huset vet at strykejernet opprinnelig er ment til noe annet enn stryking av hamaperler... Jaja, jeg får vise de på morran den 17.mai ;-)

Jo, og hvis noen lurer på om de lampene ikke henger litt vel lavt så er det helt rett, stor fare for hode mot lampe...  Sengen/sengene (tre enkle rammemadrasser satt sammen til ei megaseng, god plass selv når begge ungene og kattene har kravlet opp i senga) er mye høyere enn den vi hadde før. Så jepp, de må flyttes :-)

Nå skal jeg steke hamburger til meg og minstemann.

Ha fine dager så lenge :-)

3 kommentarer:

 1. Jeg digger putetrekkene dine, krøllete eller ikke ;-) For meg er det faktisk litt sjarmerende at de er krøllete! :)

  SvarSlett
 2. Et tips: lukk igjen dynetrekket, om det har glidelås eller knapper eller noen form for lukking. Så slipper du at alt annet havner inni det! Hilsen en heller ikke strykeglad....

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var lurt!! Hehe, enn at det ikke har slått meg, doh :-)

   Slett