tirsdag 14. mai 2013

BOCONCEPT KUPP
Jeg prøvde å gå ifra denne kurven, men jeg klarte det ikke. Rart med det, da jeg så prisen på 400kr så syns jeg jo ikke at det var så utrolig billig egentlig, det er jo bare ei kurv liksom. Men så oppdaget jeg før-prisen på 1100kr... og da føltes jo 400kr ikke så ille ut likevell! :-p

Har ikke helt bestemt meg for hva den skal brukes til enda, den er jo litt som poteten - kan jo brukes til så mangt. Blomsterkrukke? (kanskje med en mye størreplante enn avbildet) Til å ha lyslenke i? Et digert kubbelys hadde sikkert også vært fint. Eller hva med papirkurv til kontoret?? Eller rett og slett bare ha den helt tom, den er jo så dekorativ i seg selv. Har ikke helt bestemt meg, hva syns du?

Fin mandagskveld til deg :-)

4 kommentarer:

 1. Pinnedyr? Garnnøster? Tøfler? Origami-fugler? My little pony? Eføy? Servietter i alle slags farger? Masse seriøse forslag herfra ja ;-) ... Men jo, fin dings!

  SvarSlett
  Svar
  1. Pinnedyr du, hehe! De hadde jo ikke akkurat holdt seg i ro neddi der, nei takk, ikke flere pinnedyr her i huset! Men eføy var jo ikke et dumt forslag, det hørtes ganske fint ut :-)

   Slett
 2. Hvor har du kjøpt lyslenken? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Har kjøpt den på clas ohlson. Lyset er ganske gult i de, bare så du er advart :-)

   Slett