mandag 20. mai 2013

KJØKKEN MAKEOVER??


Her er kjøkkenet vårt, et hvitt HTH-kjøkken fra 2006. Dessverre har det fått en del hakk og flekker, og tanken på å etterhvert få det lakkert har meldt seg. Og hvis vi skal gjøre det er det jo kjedelig å velge hvitt igjen! Jeg vil gjerne ha litt mer tyngde uten at det blir for mørkt, her er alternativene jeg kom frem til nå:

Lys grå, kanskje med litt varme i den... 

eller en tøffere grå...

eller med grønnskjær som matcher glassplatene... Hva syns du?

Herlighet, jeg er så gæli på interiørkjøret nå! Tenker på hva som skal fikses på hele tiden og sliter med å velge hvilket prosjekt jeg faktisk skal starte på...kan jo dessverre ikke gjøre alt jeg vil med en gang. Jeg prøver å planlegge en platt vi forhåpentligvis skal bygge i sommer, jeg vil gjøre om rommet til vesla innen skolestart, jeg SKAL male de gamle malmkommodene i stua, må få tak i en dørstopper til den nye ytterdøren vår, og ikke minst - huset og lekestua skal males ferdig. Tja, det var vel kanskje det meste. Jaja, får prøve å være fornuftig og konsentrere meg om det viktigste først, utsiden av huset. En ting av gangen, og alt til sin tid! (er det ikke det pappaen til Albert Åberg sier?)  Nei hoff, er klokken så mange nå igjen?!  På tide å hoppe i loppekassa, god natt :-)

1 kommentar:

  1. Valgets kval ;) Jeg er selv opphengt i mørk kjøkkeninnredning for tiden...selv om jeg også har et hvitt HTH kjøkken ;)Er det ikke slik at man ofte ønsker seg det man ikke har ;) Hadde jeg vært deg hadde jeg valgt den mørke kjøkkeninnredninga ;) Klem

    SvarSlett