søndag 24. november 2013

SØNDAG

God morgen! Som nevnt i et annet innlegg har jeg sett lite på interiørblogger i det siste, og jeg har heller ikke sett stort i interiørblader, utrolig nok har et par av de ligget i plast i dagesvis, kanskje til og med snakk om et par uker snart?? Tror rett og slett at det er julegavejakten som har spist opp det meste av nyte-interiør-tiden min. Men nå er snart alle gaver i boks! Godt å være tidlig ute for en gangs skyld. Uansett da, etter ungene fløy fra bordet i morrest , og etter at jeg hadde tørket bort alt sølet, tente jeg lyset i den nye lykten min, pakket ut Bo Bedre, og nøt noen rolige søndagsminutter, gull verdt. :-)

Ha en finfin søndag!

5 kommentarer:

 1. Så fine bilder:) elsker den tapeten din. Er det Storeys? Bare koselig hos deg. Ha en fortsatt fin kveld. Klem Ann Elin

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :-) Tapeten heter Ypsilon, mønster designet av Arne Jacobsen, fra Borås Tapeter, du kan lese mer om den og se andre vakre tapeter i samme serie her: http://www.borge.no/borge/frontend/mediabank/13731/Wallpapers-by-Scandinavian-designers.pdf Mye fint altså! Ha en god kveld du også :-)

   Slett
 2. Så trivelig det var her! Elsker tapeten :) Hva heter den?

  Ha en fin, ny uke!
  anette

  SvarSlett
  Svar
  1. Tapeten heter Ypsilon, se svar på kommenteren over :-) Den er på salg hos interiorkupp.no nå! :-)

   Slett
 3. Lekre bilder :) Digger den nye tapeten din, men så er jeg jo fan av alt Arne Jacobsen har designet.. :)

  SvarSlett