lørdag 9. november 2013

MAKEOVER MED YPSILON


Hei! Her er noen bilder av den 'nye' kjøkkenkroken :-) Jeg har hatt så sinnsykt lyst på Ypsilon-tapeten (av Scandinavian Designers, mønster Arne Jacobsen) siden jeg først så den, men den dumme hvite luken på veggen har hindret meg. Jeg tenkte at jeg måtte jo bare ha rommet hvitt for å skjule luken best mulig. Men jeg slet med å få rommet til å føles ferdig, noe manglet og det føltes i ubalanse. Så fikk jeg et innfall en formiddag i høst, jeg malte et tre på veggen for å få bedre balanse i rommet, det skapte litt tyngde på motsatt side av de store skapene. Og det funket jo det, men veggene var så stygge og slitte, og rommet føltes fortsatt uferdig, det hang liksom ikke så godt sammen med selve kjøkkenet. Derfor bestemte jeg meg for å drite i at luken kom til å bli mer fremtredene og bestillte tre ruller av den flotte tapeten. Det var småkjipt å lime over treet som jeg egentlig var ganske fornøyd med, men jeg er så glad for at jeg gjorde det! Det løftet rommet så mange hakk, det føles lunere og mer skikkelig. Slik så det ut før (før treet var på plass). Nå venter jeg på at snekkeren en dag skal komme innom for å ta en titt på den gamle og kalde balkongdøren, hvis det ikke blir en for stor operasjon skal den kanskje byttes ut til dobbeldør eller skyvdør og vindu, spennende! Det hadde vært knall med dobbeldør der, jeg ønsker å åpne opp det lille rommet mest mulig.

Irriterer meg at bildene ikke ble i bra kvalitet, skjønner ikke hva som er feil, de ser jo fine ut i photoshop, mens her blir de så kornete og utydelig av en eller annen grunn...Har jo gjort akkurat det samme som jeg pleier med størrelse og sånt. Noe tull med blogspot eller?

God helg til deg! :-)


4 kommentarer:

 1. Hei. Fant nettopp bloggen din å må bare si wow for en koselig og stilig kjøkkenkrok du har der. Elsker benkene og fargen på disse. Tapeten er bare et Must....elsk. Treet like så. Må følge deg videre . Klem Ann Elin :)))

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, så hyggelig å høre :-D

   Slett
  2. Kjempestilig :)

   Sånn ut ifra bildene syns jeg nesten det ser ut som luken kom mindre frem med nytt tapet!?

   Fint var det ihvertfall, nydelige benker!

   God uke til deg :)

   Slett
  3. Oj, svarte visst aldri på denne jeg :-/ Men tusen takk! Og ja, luken plager meg mye mindre enn jeg trodde den skulle gjøre, det er ikke den jeg legger merke til først, så er veldig fornøyd med det :-) Ha ei fin siste-november-uke :-)

   Slett