onsdag 4. desember 2013

UTFORDRING DESEMBER





YES! Jeg klarte å lage eiffeltårnet! Kry nå ;-D Nå skal det få stå og lyse helt til nyttår. Jeg er så glad i eiffeltårnet, og selv om det tordnet og lynet da jeg var der oppe i tårnet en gang for lenge, lenge siden, så husker jeg det bare som helt fantastisk vakkert. Jepp, så dette blir mitt desemberbidrag i NIB's utfording. Nå skal jeg kose med med en titt på de andre bidragene :-) Ha det fint så lenge!

15 kommentarer:

 1. Såååå tøft!!
  Jeg har nok ikke din tålmodighet, ellers skulle jeg prøvd meg på et liknende prosjekt, for dette var fint!

  Klem fra
  Lena // Mrs. Monday

  SvarSlett
 2. Takk takk :-D Det gikk raskere enn jeg hadde trodd (men tok noen timer alt i alt ja), syns pyntinga var mest slitsom, ble helt støl i neven av å klemme på tuben med glasur! :-)

  SvarSlett
 3. Så utrolig tøft! :) Dette fikk jeg også lyst til å lage, jeg er så glad i eiffeltårnet, men har enda ikke fått sett det i virkeligheten.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :-D Fant oppskrifta i boka 'Pepperkakehus og andre julegleder'. Masse inspirasjon å finne i den :-)

   Slett
 4. Kjempefint! Å så fint Eiffeltårnet var, herlighet!! :D

  SvarSlett
 5. Å herregud, jeg er superimponert! Så fint! Etter å ha laga mitt første pepperkakehus i fjor vet jeg hvor mye jobb som skal til for et bra resultat, og du kan virkelig lene deg tilbake med god samvittighet resten av måneden nå!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk takk :-D Tja... kan vel ikke lene meg helt tilbake enda, det er i alle fall ganske så bomba rundt meg akkurat nå...! Den store rydde og vaskeånden har ikke kommet til meg enda, men pleier å komme rundt den 22.des...;-)

   Slett
 6. Wow! Veldig kult - og ikke minst imponerende. :)

  SvarSlett
 7. Imponerende med Eiffelpepperkaketårn! Herlig:)
  Tapeten som du spurte om inne hos meg heter Muscatel og er fra MissPrint.
  :)

  SvarSlett
 8. wow! imponert!
  greit at jeg låner et bilde :)

  SvarSlett