søndag 10. februar 2013

GUL MORSDAGGod morsdag alle mødre!  Min morsdag ble gul!  Jeg startet dagen med å inspisere mitt nylakkerte trillebord som fikk seg en omgang med spraylakken i de sene nattetimer, og så fikk jeg en nydelig bukett med ekstra mange gule tulipaner i. Tulipaner er nok favorittbuketten min, jeg har gledet meg lenge nå til å få de i hus, det er liksom et vårtegn, snart snart! (Og kan vel nevne at jeg lagde en ostekake med masse gul sitron i (ja gul sitron faktisk!), servert med gul saft til barna)  Trillebordet kjøpte jeg på loppis i oslo for flere år siden, og jeg har vært usikker på om jeg skulle lakke det eller ikke, nå er jeg absolutt ikke i tvil om at det var riktig å lakke det, jeg syns det ble smashing :-D  Gult er kult!

5 kommentarer:

 1. Det var definitivt riktig å lakke det - det ble så mye freshere og finere i gult! Fancy!

  Og påskefølelse av tulipaner... snart, snart vår... ! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det gikk liksom fra sykehustralle (som det vel er) til noe kanskje litt Bauhaus-aktig... :-D Det er krom og klar farge som gir meg den assosiasjonen.

   Og ja, føler at vi har hatt en liten minipåske i dag :-D

   Slett
 2. Trillebordet lyste virkelig opp i stua sammen med herlige tulipaner. Takk for hyggelig morsdagsfeiring og skjønn kake:-)!

  SvarSlett
 3. Det ble stilig trillebord! Jeg er enig i at gult er kult :D
  Lisbet

  SvarSlett