onsdag 8. januar 2014

UTFORDRING JANUAR - BLANKE ARK PÅ KJØKKENET

Jeg får starte med å si godt nyttår!

Mot slutten av romjulen ble jeg brått så utrolig lei av jula, ikke familiekosen men julenips,julekaker og dunkel belysning, det var så sinnsykt deilig å kaste ut jula og skru opp alle lampene i stua på full guffe. Bloggingen har igjen stagnert litt fra min side, men det er det som er så fint med NIB's utfordringer, de inspirerer meg til å komme i gang igjen. OG det var veldig digg å gi kjøkkenet en skikkelig shining før photo shoot, bort med alle småting som har en tendens til å hope seg opp på kjøkkenbenken, vaske alle fronter. Så selv om jeg er temmelig sikker på at dette ikke er et finalebidrag, er jeg allerede superfornøyd med å ha et strøkent kjøkken :-D

Noen av ordene i utfordingen denne gang er 'unikt og spennende', og det må jeg innrømme at jeg ikke syns kjøkkenet vårt er lengre, men med tanke på at vi pusset opp for nøyaktig 8 år siden så syns jeg fortsatt at det føles ganske nytt og fresht, selv om jeg drømmer om å få hele kjøkkenet lakkert i en annen farge (det har fått en del småskader), og muligens flislegge veggene helt opp til taket. Det jeg er absolutt mest fornøyd med med kjøkkenet er utsikten til sundet, det gamle vaskerommet som vi åpnet opp og gjorde om til spisekrok, og de Verner Panton-inspirerte taklampene. Se her for utrolig mange flotte kjøkken!

Nå måtte jeg bare blad meg tilbake i photomappene og dobbeltsjekke at det faktisk er 8 år siden vi satte opp kjøkkenet, tiden går så fort!! Og da fikk jeg lyst til å slenge ut noen bilder av kjøkkenet da det var helt flunkende nytt, slik så det ut den gang:
Det var ikke akkurat plass til en småbarnsfamilie rundt det bordet der nei, hehe, trengte jo ikke bord på den tiden der, sofaen dugde finfint! Jaja, ha det fint så lenge! :-)

 

4 kommentarer:

 1. Så fint kjøkken du har! Masse lykke til:))

  SvarSlett
 2. Kjempelekkert kjøkken! :D Lykke til! :)

  SvarSlett
 3. Utrolig flott kjøkken! Må bare spørre, hvor er de fantastiske benkene dine fra?? :D Kjøkkenet står for tur etter stuen er ferdigstilt, og har så innmari lyst på benker til bordet vårt!! :D Det er ikke de fra ikea med noen strøk maling??

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Takk takk :-D Benkene har vi laget selv fordi vi ikke fant noen i riktig lengde til riktig pris. Her ser du de litt nærmere: http://bomania.blogspot.no/2013/11/makeover-med-ypsilon.html De er veldig enklet laget, og ble veldig billige :-)

   Slett