torsdag 12. september 2013

BESØK FRA CAPE TOWN



Hei igjen! Hopper innom for å si at jeg er lite aktiv i bloggverden disse ukene for jeg koser meg med familiebesøk langveisfra. For et par dager siden tok min svigerinne med mann og to sprudlende smågutter turen fra sitt hjem i Cape Town, kjempestas :-D

Over ser du et bilde fra huset deres i Cape Town, gleder meg sånn til å dra dit! Burde ha dratt for lenge siden men har ikke sett helt lyst på den laaange flyturen med småbarn, spesielt ikke etter å ha blitt avlastet av flyværtinnen 3 ganger på vei fra Torp til Trondheim...Snuppa ville jo bare ut av flyet! Men det er lenge siden, det gikk jo heldigvis helt fint å fly til Gran Canaria i vår. Uansett da, jeg digger mange av møblene de har der nede, spesielt spisebordet og sofabordet. Bordene er fra PEDERSEN LENNARD, ikke mye tvil om at designerne har skandinavisk blod i årene, sjekk ut siden! Og ha det fint så lenge! ;-)

1 kommentar:

  1. Å, du bør absolutt dra! Har bodd i perioder i Cape Town, og er så heldig at vi skal ned dit igjen i desember. Har masse gode tips om dere bestemmer dere for å dra.

    SvarSlett