fredag 22. mars 2013

PROSJEKT: HYLLE OG SKAP
Dette ble et mye større prosjekt enn forventet! En ting var jo å flytte en stor og to små ikea expedithyller, fulle av bøker og krimskrans, det tok jo en evighet i seg selv. Men så var tapeten så slitt bak hyllene at jeg dro den av rett og slett (det var hvitmalt strukturtapet) så da ble det sprarkling og maling... pluss at jeg skiftet ut listene rundt døren på enden av veggen i samme slengen. pjuh!

Så startet jakten på hylledesign, en stund der var jeg faktisk på nippet til å bestille en hvit stringhylle, men jeg hadde jo materialer slengende i kjelleren så tok meg sammen og brukte glattkantene, gratis er supert. Så etter en del banning og pes ble det faktisk en ganske pen hylle :-) Også syns jeg det er stas å ha morfar sin hylle på kjøkkenveggen og min på samme vegg bare på stuen, ser begge to samtidlig, gøy. Klapper meg selv på skulderen :-)

Etter vi pusset opp badet hadde vi to Ikea Lillångenskap og ei eikeplate til overs, så alt jeg trengte å kjøpe var to til skap og maling, og vips (eller vips og vips fru blom...) stor makeover i stua til ca 800kr :-D Skapdørene ble pusset,heftgrunnet og malt. Dette er den delen av stua som vi på sikt tenkte å bygge om til et ekstra soverom men nå er jeg jaggu ikke like sikker lenger, føler at det endelig ble en pen del i stua, og det henger godt sammen med de lysblå kjøkkenveggene som er rett ved.

Nå skal det ryddes og vaskes før det skal påskepyntes! Vesla kom hjem med en stor pose med pynt fra barnehagen i går, koslig :-)  Ha ei riktig god helg og solfyllt påske!


1 kommentar:

  1. Knallfint!! Rett og slett! Så mange fine detaljer (inkludert Lotus <3 :-) ... og samtidig så helhetlig. Gjennomført. Ser også for meg at det gir mye bedre sammenheng med resten av stua og kjøkkenet. Du er virkelig superflink!

    SvarSlett