mandag 28. januar 2013

KJØKKENKROK

Da vi pusset opp badet gjorde vi plass til vaskemaskin og tørketrommel slik at vi kunne slå det gamle vaskerommet sammen med kjøkkenet. Løsningen funker veldig bra, det er godt å ha en stor åpen gulvplass på selve kjøkkenet og vi har ikke spist en eneste middag i sofaen siden, mye takket være kjøkkentv'en da...kremt. Som mange andre rom her i huset er heller ikke dette rommet 100% ferdig, gulvlistene mangler, men jeg syns også at det ser litt nakent ut...som om lampen er litt liten eller noe...


Så...ser dette bedre ut? Det var egentlig planlagt fra starten å ha en FL/Y lampe der, men så var det kjekt å bare henge opp den gamle lampen fra stuen...og den passer jo inn men... Det må kanskje sies at på kjøkkenet henger det to Panton-inspirerte lamper, en av de ser vi jo oppe i hjørnet. Jeg syns FL/Y går godt overens med de...kanskje bedre enn den jeg har nå? 
Også var det benkene da, de er hjemmelaget og jeg er veldig fornøyd med de, men fargen kan godt skiftes nå...til turkis-grønn?


Eller svart kanskje?
Et annet alternativ til belysning er å bruke spotlights. En ting som irriterer meg utrolig mye er at mens jeg lager mat, under god spotbelysning, ser maten så fargerik og fristende ut, men da den kommer på bordet blir den helt blass og kjedelig, kjempeskuffende! Og hvis det ikke henger en lampe der vil det jo passe fint inn med feks ei klokke... hva syns du?

4 kommentarer:

  1. Svar
    1. Ja, heller mellom det eller svarte benker og klokke... Liker tanken på spotlys på maten altså,men den lampa er jeg jo veldig svak for da... :-)

      Slett
  2. Begge alternativer er fine, men jeg syns lampa er mer blikkfang enn en klokke. Og den er jo så fin i seg selv! Men jo, spotlys er jo også fint da... hmmm... lykke til med valget :-)

    SvarSlett