onsdag 28. august 2013

FINT FRA FINN








Det ble litt vimsing rundt på Finn før jobb i dag. Mye snadder å finne der! God onsdag til deg! 

søndag 25. august 2013

LIKER!




via Finn

Jeg syns kjøkkenet i artikkelen 'Hule for far og sønn' i Aftenposten er knallfint, liker at det er kombinert malte flater med finerplater. Og med de lukseriøse lampene som pynter opp så veldig. Digger også sofaen, jeg har hatt lyst til å ha en slik Korsmo-inspirert sofa en eller annen plass i huset lenge, gøy for voksne og spesielt gøy for barna. Kanskje jeg hadde blitt en smule gal av at putene antakelig hadde vært slengt rundt i hele huset til en hver tid da men...kunne sikkert ha laget de litt tunge da slik at de ikke kunne dra de med så langt... ;-)  Nei, over og ut. God natt!

onsdag 21. august 2013

DIY: FRA BAKEBOLLE TIL HENGEBOLLE





Her kommer et lite DIY-tips! Jeg tok to bakeboller i stål fra ikea, lakkerte de hvite, borret hull i de og hang de opp med hamptråd. Nice hæ?? Jeg er meget fornøyd :-D  Men, ikke gjør akkurat som meg, man bør jo absolutt borre hull før lakkeringen. Og det visste jeg jo på forhånd at jeg burde men klarte ikke å vente med å spraye... Så da hoppet borren litt rundt før det ble hull og jeg fikk mange små merker å lakkere over etterpå. Det fins jo flere lignende hengeboller å få kjøpt nå, men plusset med å lage de selv er jo at man kan pøse på med så mange boller man bare vil, og ikke minst er det mange penger å spare ;-)

Nå kom jeg på at jeg for lenge siden sa at jeg skulle legge inn bilder av den nye inngangsdøra vår, men nå har det seg sånn at det fortsatt ikke er helt ferdigmalt rundt den på utsiden, ting tar tid! Men her er en liten sniktitt iallfall :-)

tirsdag 20. august 2013

COGNAC TIPS?



Jeg har så lyst på ei brun skinnpute til sofaen, helst i fargen cognac. Har du noen tips til meg? Jeg liker putetrekket fra Kremmerhuset, men syns det er litt for brunbrunt om du skjønner...Har bare sett det på nett da, men er også litt usikker på rutene... Elsker putene fra svenske Norrgavel da, men de er i dyreste laget for meg.

Selv om det er fortsatt sol og varmt ute, føler jeg at høsten er her, eller iallfall rett rundt hjørnet, luften er skarpere og klarere. Og når det er høst er det jo lov til å begynne å tenke på julegaver eller hur? Jeg syns det er lov, og i år er jeg ganske sikker på at en cognacfarget skinnveske kommer med på ønskelisten min. Jeg har vært tro til svart, grått og blått lenge når det gjelder klær og sånt, men nå har jeg omsider fått smaken for cognac, iallfall fargen ;-)

søndag 18. august 2013

INSPIRAÆTSJOOON!






ÆTTSJOOHOO! Argh!! er det virkelig tid for forkjølelsesesongen allerede? jippi...
Jaja, får håp d bli likar i morra... For jeg vil helst unngå å nyse på lærere og foreldre som skal hilses på når snuppa vår skal på sin første skoledag i morgen! :-D  Jeg prøver å holde meg litt på avstand, håper at ungene ikke blir smittet, surrer rundt på nett i pc-kroken min. Bildene over er fra Stadshem.
God søndag til deg! :-)

torsdag 15. august 2013

DETALJER KJØKKEN - IGJEN...




Litt lite tid til blogging, men slenger inn noen bilder til fra kjøkkenet. Jeg er så glad i kjøkkenet mitt for tiden. Jeg hang opp et par foto (se innlegg under), hentet opp et stort svart gulvteppe fra kjellerboden, og å kjøpte litt oppvaskstæsj, og vips så har kjøkkenet fått en liten makeover. Det kledde virkelig å få inn noen svarte detaljer syns jeg.

I morgen blir det en svipptur innom Tigerstaden før overnatting hos min svigerinne, etterfulgt av Tusenfryd på lørdag. Håper solen skinner som meldt slik at vi får enda en liten dæsj med sommerferiefeeling, det går man jo ikke lei av :-)  Litt på forskudd men...kos dere i helga folkens!

torsdag 8. august 2013

DETALJER KJØKKEN





I dag har jeg tatt en skikkelig ryddings på kjøkkenet, utrolig hvor mye rart som hoper seg opp i hjørene på benken etterhvert da! Tomflaskene blir stående ved vasken selv om de faktisk har en fast plass i skapet, vaser og annet ymse venter på å bli håndvasket, og for å ikke glemme papirer, penner og hårstrikk!  Men nå er det altså plettfritt. Og da inspirerte det til baking. Jeg holdt meg til planen og laget boller, mens ungene var mer kreative og laget slanger med kanel og sukker (de ble knallgode!). Nå blir jeg skikkelig forvirret, helt i helgestemning, jeg er vant til at ungene har fri fra barnehagen på fredager og da baker vi ofte. Men i dag er det altså..ehh...torsdag? God torsdag til deg! :-)

søndag 4. august 2013

UTFORDRING: STUEPIKE








Jeg syns at det er skikkelig vanskelig å ta bilder av stua, vanskelig å finne riktig vinkel liksom. Men her er iallefall bidraget mitt til denne månedens utfordring hos NIB :-) Det passet bra å legge ut noen bilder av stua nå for jeg har akkurat hatt en makeover på Ikea-kommodene mine (de var i eikefiner, jeg malte de og la på eikeplate) også har vi kjøpt nye tepper. Jeg klarte jo å ødelegge de tykke og gode flossteppene i sommer, de surnet helt etter at jeg leste et tips om å vaske de med balsam. De skulle jo aldri ha vært gjennomdynket fant jeg fort ut... Hjalp ikke å rense de heller, de stinker helt forferdelig! Jeg har ikke gitt de opp 100 % enda, men fant ut at det var nok lurt å kjøpe tepper nå som de var på halv pris. Og kattene elsker de nye hampteppene :-) Nå gleder jeg meg til å sjekke ut de andre bidragene i utfordingen! God søndag til deg!

torsdag 1. august 2013

MINI MAKEOVER





Hei igjen! Jeg har flere små og småstore prosjekter på gang her hjemme for tida, og her er resultatet av et av dem. Benkene på kjøkkenet har fått en ny fresh farge. Jeg var temmelig lei av fargen de hadde, aubergine, også ble det jo mye finere med turkise benker nå som jeg har flyttet lampa fra glasstua og inn på kjøkkenet. Nå føler jeg at kjøkkenforlengelsen endelig ser mer ferdig ut, selv om gulvlistene fortsatt mangler...! Ellers så tok jeg litt av med Banksy-utskrifter i går... :-)

Nå skal jeg rense gulvteppene, leide maskin i går. Jeg fulgte et råd om å vaske flossteppene mine med vann og balsam, men hadde jo ikke sjans til å få de tørre igjen før de surnet... selv om de hang ute i 25 grader... håper,håper at rensen gjør susen, hvis ikke blir det en teppekrise her...! :-/

Ha en fin første august!